اتصال بخش های ریلی بندر کاسپین به خط ریل سراسری تا نیمه نخست ۱۴۰۱| اصحاب رسانه بازوان راست مدیران دستگاههای اجرایی
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی در نشستی صمیمی با اصحاب رسانه گیلان، ضمن تبریک فرارسیدن نوروز و میلاد با سعادت منجی عالم بشریت امام زمان(ع) اظهار داشت: خبرنگاران و اصحاب رسانه بازوان راست مدیران دستگاه های اجرایی هستند.

طاهره معمولی کارگر- به گزارش "گسترش تولید و تجارت"، علی اوسط اکبری مقدم با بیان اینکه رسانه ها با نقد منصفانه می توانند در راستای ارتقای جامعه گام های موثری بردارند، گفت: پرداختن منصفانه به عملکرد یک دستگاه می تواند به مدیر و مجموعه آن دستگاه کمک کند و منجر به ارتقا و پیشرفت در کارهای آن مجموعه شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از ابزارهای آگاهی رسانه به جامعه خبرنگاران و اصحاب رسانه هستند، یادآور شد: منطقه آزاد انزلی به دلیل موقعیت استراتژیکی که دارد، دارای ویژگی های منحصر به فردی است، و توسعه استان گیلان از مسیر این منطقه می گذرد، لذا این سازمان اصحاب رسانه را جدا از خود نمی داند و توسعه این منطقه مثل همیشه نیازمند به هم افزایی و همراهی خبرنگاران دارد.
اکبری مقدم در ادامه با بیان اینکه تا نیمه نخست سال ۱۴۰۱، تمام بخش های پروژه ملی اتصال ریلی بندر کاسپین به خط ریل سراسری به بهره برداری می رسد، گفت: با عنایت به اهمیت تکمیل زیر ساخت های لازم جهت فعال سازی و بهره برداری حداکثری از ظرفیت ها و فرصت های کریدورهای بین المللی، ایجاد مسیرهای انشعابی از قزوین رشت به سمت بندر انزلی، بندر کاسپین و بندر آستارا ، در دستور کار کشور قرار دارد که به دلیل وجود دغدغه های زیست محیطی در مسیر احداث ریل بندر انزلی، وصل شدن به منطقه آزاد انزلی از سال ۹۸ در الویت کاری وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
مدیر عامل منطقه آزاد انزلی با تاکید بر اینکه بر اساس برنامه های کلان ملی، عملیات اتصال بندر انزلی به عنوان دومین بندر محدوده منطقه آزاد انزلی و یکی از مهمترین بنادر دریای کاسپین به خط ریل سراسری در حال انجام است، افزود: مسیر ریلی ایستگاه جیرده به بندر کاسپین ۳۷ کیلومتر می باشد، وظیفه این سازمان تامین هزینه های تملک اراضی و ایجاد زیرساخت های لازم جهت احداث راه آهن به وزارت راه و شهرسازی در مسیر ۱۰ کیلومتری واقع در محدوده خود بوده که در بخش هزینه ای، ۳۵ میلیارد تومان از سهم ۴۵ میلیارد تومانی این سازمان تودیع شده، همچنین زیرساختهای لازم را نیز آماده و تحویل شرکت زیر ساخت داده ایم.
رئیس هیات مدیره و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی، ادامه داد: با اصلاح مسیر ریلی داخل محدوده از سوی این سازمان، علاوه بر کاهش تعداد پل های پروژه از سه دهنه به یک دهنه، زمینه ۵۰۰ میلیارد ریالی هزینه نهایی ساخت طرح ملی مزبور فراهم شده است.
اکبری مقدم ادامه داد: احداث پروژه سینی دوار جهت نقل و انتقال کالا از راه آهن به کشتی و برعکس، دومین مسولیت ما در طرح اتصال این منطقه به خط ریل سراسری بوده که با ۶۵ درصد پیشرفت فیزیکی تا اردیبهشت سال آتی آماده بهره برداری خواهد شد.
مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی در خصوص مصوبات بودجه ۱۴۰۱ مجلس با تصریح بر لزوم احترام به نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اشاره ای به اعمال قانون مالیات بر ارزش افزوده از دی ماه سالجاری نمود و تاکید کرد: در همکاری با دبیرخانه شورای عالی و نمایندگان مجلس به دنبال اجرای قانون مناطق آزاد بوده ایم ، چرا که خود را موظف به همراهی با سرمایه گذاران منطقه می دانیم.
در این نشست هم اندیشی اصحاب رسانه سوالات خود را پیرامون منطقه آزاد مطرح نموده و خواستار تشکیل اتاق فکر رسانه ای در این سازمان شدند، که مدیر عامل سازمان منطقه آزاد انزلی از این پیشنهاد استقبال نمود.